Onder tuinverzorging verstaan wij alles wat te maken heeft rondom het verzorgen van uw tuin. Als tuinman / hovenier kunnen we uw tuin compleet onderhouden. Wij dragen dan zorg over uw tuin die dan continu onderhouden beeld uitstraalt.

Van grasmaaien, onkruid wieden, het scheren van hagen, snoeien van heesters, verticuteren van uw gazon, schoon borstelen van bestrating, schoonmaken van goten en daken, bemesten van de tuin etcetera. Ook kunt u natuurlijk een klein deel van uw tuin laten onderhouden. We hebben klanten die ons 1 maal per jaar of per seizoen laten komen om  de tuin door ons op te laten frissen. Ook werken wij graag met de klant samen wij doen dan het grote onderhoud en de klant helpt ons bijvoorbeeld met opruimen of pakt tegelijkertijd een ander deel van de tuin aan, zo kunnen we u gelijk adviseren.

Als hovenier / tuinverzorger onderhouden wij natuurlijk niet alleen tuinen.

Als u uw tuin opnieuw wil laten aanleggen bent u bij ons ook op het juiste adres. Door uitvoerig te bespreken wat uw wensen zijn en onze wij een creatieve en praktische input geven komen we vaak tijdens het gesprek tot een goed plan. Zonodig maken we voor u een tuinontwerp. Aan de hand van het plan maken we een kosten indicatie en na goedkeuring kunnen we uw tuin aanleggen. De Tuinenman Tuinverzorging heeft veel ervaring onderstaande werkzaamheden en het personeel voert dit allemaal zelf uit en zijn dus Allround opgeleid:

Bestrating, Grindpaden, Beplanting, Tuinmuren, Schuttingen, Schuren, Overkappingen, Vlonders, Beschoeiingen, Zwem- Vijvers en Tuinverlichting

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze diensten neem dan Contact met ons op.